El President del Gremi de Fusters del Baix Penedès, el Sr. Joan Carles Guasch, ha estat nomenat com a President de PIMEC Baix Penedès. Amb la reelecció de Jordi Ciuraneta com a president de PIMEC Tarragona, s’han nomenat, també, els presidents de les delegacions de la província; Josep Maria Caballero com a president de PIMEC Baix Camp; Joan Carles Guasch com a president de PIMEC Baix Penedès; i Santi Roselló com a president de la patronal a les Terres de l’Ebre, actualment en funcions després d’anunciar que serà succeït per Elisabet Zapater i en Joan Caballol continuarà amb el càrrec de President de PIMEComerç Terres de l’Ebre.

 

Des de PIMEC Tarragona han assegurat que totes les seus i delegacions de la patronal al territori tarragoní afronten aquesta nova etapa de PIMEC amb la posada en marxa de l’activisme empresarial que ha de situar totes les pimes i els autònoms de la província de Tarragona en el pont de comandament.

Així mateix, aposten per impulsar el capitalisme inclusiu dins el territori amb l’objectiu de millorar la competitivitat i la resiliència del teixit productiu tarragoní i ha defensat seguir prioritzant la reactivació de les empreses i la recuperació econòmica en aquest context de pandèmia.