Des de FEGICAT, la Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, i el Gremi d’Instal·ladors del Baix Penedès, s’està impulsant un Projecte amb el suport de la Generalitat de Catalunya i l’àmbit municipal, anomenat MOMENT SOLAR, amb el que es pretén potenciar l’energia solar fotovoltaica a tots els municipis de Catalunya.

En aquests moments en els que la consciència del problema del canvi climàtic és cada cop més gran, el mercat domèstic de plaques solars no deixa de créixer. Es tracta d’una gran oportunitat per a tot el col·lectiu d’electricistes del nostre país que no s’hauría de deixar perdre. MOMENT SOLAR neix per donar un cop de mà a tots aquells instal·ladors interessats perquè puguin ser ells els protagonistes del procés de transformació que suposa l’energia solar i no només les grans companyies de sempre o d’altres vingudes de fora.

L’objectiu de MOMENT SOLAR no és només impulsar una demanda de la que es beneficiï el nostre col·lectiu, sinó sobretot ajudar a cada instal·lador, segons les necessitats de cadascú, a desenvolupar les seves capacitats en instal·lacions fotovoltaiques a través de tot el suport que, en temes com la formació o la tramitació de projectes, ofereix el nostre associacionisme empresarial.

Atès que entre els primers municipis a treballar n’hi ha de la nostra comarca del Baix Penedès, estem organitzant un acte de presentació del Projecte, el qual, per raó de la pandèmia que estem patint, està previst que es celebri telemàticament aquest proper dimarts 15 de Desembre a les 18:00 hores. Tots els instal·ladors interessats hi esteu convidats. Només cal que us inscriviu fent click al següent enllaç:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_qJKACj2pRQaZjwwGM4MH1Q

Ara és el moment de donar un pas endavant. L’energia fotovoltaica és part de la solució al problema del canvi climàtic, però també ofereix possibilitats d’estalvi per a les famílies i de creixement per al teu negoci.

Podeu trobar més informació a www.momentosolar.com