El Gremi d’instal·ladors del Baix Penedès ha estat present en la signatura de  l’Ajuntament de Calafell i la Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya, mitjançant el qual cooperaran per fomentar l’energia solar al municipi. En concret, l’entesa facilitarà la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que transformen la radiació solar en electricitat, en el marc del projecte Moment Solar, que impulsen els gremis.

Moment Solar és una iniciativa de Fegicat juntament amb els Gremis i una empresa privada que es dedica a la instal·lació de plaques fotovoltaiques a causa del canvi de normativa que hi ha hagut recentment i que els particulars es poden beneficiar de bonificacions d’IBI i d’estalvi en la factura de la llum.

El president del gremi, el Sr. Enric Llorens, ha afirmat que “un conveni d’aquestes característiques ens aporta a les empreses de la comarca, que som les empreses de proximitat, una nova oportunitat de negoci dintre de l’energia solar fotovoltaica” i que espera que després d’aquest acord “la gent s’esperoni a fer instal·lacions fotovoltaiques i que aquestes instal·lacions dins de les empreses de la comarca vagin en augment“.

Per últim ha volgut donar un missatge per a totes les empreses i animar-les a entrar en aquest nou projecte perquè tal com ha comentat “és una nova oportunitat de negoci amb vista al futur i que de ben segur que els hi proporcionarà un alt rendiment“.

Podeu trobar més informació sobre Moment Solar a la pàgina de la Gestora, aquí.