Després d’un any sense poder celebrar la tradicional Assemblea General dels Gremis de Construcció, Electricitat i Fusters, aquest any s’ha optat per realitzar-les d’una forma diferent;
Les Assemblees de Construcció i Electricitat s’han dut a terme amb un format meitat presencial a l’aula de les oficines de la Gestora, i meitat virtual mitjançant el Canal de YouTube de la Gestora, complint en tot moment amb les restriccions aplicades per la pandèmia.

L’Assemblea de Fusters, en canvi, es va celebrar al Restaurant La Tropa aprofitant la celebració del dia de Sant Josep, el 19 de març, patró dels fusters, aprofitant el tradicional esmorzar que se celebra cada any.

Durant els diferents actes s’ha aprofitat per posar al dia l’actualitat del Gremi durant l’any 2020 i 2021 i per explicar totes les novetats que s’han instaurat des de l’inici de la pandèmia fins avui en dia. També s’ha aprofitat per entregar els diferents diplomes d’honor als agremiats que han complert 25 anys afiliats, i als que s’han jubilat durant aquests últims 2 anys.

Enric Llorens, President del Gremi d'Instal·ladors, entrega els Diplomes al agremiats.

Enric Llorens, President del Gremi d’Instal·ladors, entrega els Diplomes al agremiats.

Alfons Gaya, President del Gremi de la Construcció, entrega els Diplomes al agremiats.

Alfons Gaya, President del Gremi de la Construcció, entrega els Diplomes al agremiats.

Si algú no ha pogut assistir a l’Assemblea i està interessat a poder veure-la, pot demanar el vídeo a [email protected]

Esperem que l’any vinent puguem tornar a celebrar les Assemblees tots junts i amb el tradicional sopar!

Salut!