La aplicació, en iOS i Android, es posa en marxa a l’autopista C-32, amb descomptes entre Castelldefels i El Vendrell.

L’empresa de peatges Abertis, ha creat una nova ‘app’ per mòbils totalment gratuita amb la que permet pagar els peatges. La nova ‘app’, en funcionament des del passat mes d’octubre, permet també obtenir els diferents descomptes per recurrència i alta ocupació disponibles en el tram entre Castelldefels i El Vendrell.

Utilitzar l”app’ AWAI és molt senzill. Només has de descarregar l’aplicació, registrar-te amb les teves dades personals i les dades de la targeta bancaria i validar, per últim, el registre mitjançant un missatge SMS. Per utilitzar-la és necessari tenir les dades i el Bluetooth activats. A partir d’aleshores tan sols cal col·locar el mòbil amb l”app’ oberta en el cotxe. A l’apropar-se al peatge per una de les vies senyalitzades com AWAI, la barrera s’obre automàticament i el client rep el tiquet al mòbil a l’instant.

Fins a un 40% de descompte

Un dels avantatges que aporta AWAI és que amb l”app’ els clients podran gaudir dels diferents descomptes que ja existeixen a l’autopista C-32, i que s’aplicaran també amb aquest sistema de pagament. Els descomptes poden ser de fins a un 30% amb la tarifa reduïda de dilluns a divendres amb els pagaments efectuats amb l”app’.